intellio_ivs4_stadion intellio_ivs4_stadion

Intellio a Haladás Sportkomplexumban

Az Intellio szállítja az első, 2017-es MLSZ szabványnak megfelelő videókamerás megfigyelő rendszert, ami a szombathelyi Haladás Sportkomplexumban kerül kiépítésre.

Lezárult a Haladás Sportkomplexum stadion-figyelő kamerarendszer szállítására kiírt tendere. A beruházó választása az IntelliSport megfigyelő rendszerre esett, melyet a magyar Intellio Zrt. kifejezetten a sok látogatót vonzó eseményeknek otthont adó létesítmények hatékony védelmére alakított ki.

Az Intellio egyedi fejlesztései garantálják a gyors esemény-, mozgás- és objektum alapú visszakeresést és a stabil, megbízható, hosszú távú működést. A rendszer több, mint ötven fejlett fedélzeti intelligenciával felszerelt 3, és 12 megapixel felbontású Intellio kamerákból, magas rendelkezésre állású szerverekből és az IVS4 menedzsment szoftverből épül fel. Komplex megoldásának köszönhetően nagyítható panorámaképen, élőben látható a teljes lelátó és akár igazolványkép minőségű felvétel is készíthető több, mint 100 méteres távolságból.

Az IntelliSport rendszert a Haladás Sportkomplexumban a Nádor Rendszerház Kft. és a CastrumSec Kft. szállítja és integrálja az év harmadik negyedévében.

„Büszkeséggel tölt el, hogy az Intellio csapata rendszerintegrátor partnereivel szoros együttműködésben, elsőként valósíthat meg a Magyar Labdarúgó Szövetség 2017-es szabványainak megfelelő stadionfigyelő rendszert. Komoly elismerés Társaságunk számára, hogy az IntelliSport megoldás a 2017-18-as idénytől a debreceni Nagyerdei stadion mellett Szombathelyen is bizonyíthat.” – nyilatkozta Wolf Richárd, az Intellio Zrt. kereskedelmi vezetője.